Tagrenovering, reparation eller et helt nyt tag

Trænger taget til at blive repareret, eller skal der lægges nyt tag på huset? Så er du kommet til det rette sted. 

Hos Tømrerfirmaet JM i Odense N udfører vi blandt andet tagreparation, tagrenovering og lægning af et helt nyt tag for private og erhverv i områderne omkring Næsby, Otterup og på resten af Fyn.

Det er vigtigt løbende at vedligeholde taget

Det er nødvendigt med løbende reparationer og tagrenovering, hvis taget skal holde i mange år, hvilket det meget gerne skal, da et nyt tag er en bekostelig affære. Før eller siden bliver det alligevel nødvendigt med et nyt tag, men det er altid en god ide at starte med at få vurderet, om taget kan nøjes med at blive repareret.

En renovering af tag handler også om at forhindre skader i tagkonstruktionen eller i selve huset. Vand, fugt og frost kan føre til skader såsom skimmel og svamp. 

Vi sikrer altid et godt håndværk og en god kvalitet til en billig pris. Samtidig vil du modtage en god service og en professionel rådgivning, så du er godt klædt på til selv at træffe de rette valg.

Hvad koster en tagrenovering?

En tagrenovering kan være alt fra udskiftning af enkelte tagsten til en større renovering og efterisolering. Derfor afhænger vores priser af dine ønsker og behov samt af tagets generelle stand.

Kontakt os for at aftale et tageftersyn eller få et gratis tilbud

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få foretaget et tageftersyn, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på en tagrenovering eller et nyt tag.  Vi kommer gerne ud til en besigtigelse for at vurdere tagets tilstand, så vi kan komme med vores anbefalinger.

Du kan enten ringe til os på telefon 61 66 18 19 (Daniel) eller 31 34 78 87 (Ole), men du er også velkommen til at skrive til vores e-mail dm@tfjm.dk eller oj@tfjm.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage inden for kort tid. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Få et gratis tilbud ​

på nyt tag eller renovering af tag

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af opgaven og vi vender tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud, hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt Daniel

Telefon: 61 66 18 19
E-mail: dm@tfjm.dk

Kontakt Ole

Telefon: 31 34 78 87

E-mail: oj@tfjm.dk

CVR: 40404260