Udskiftning af vinduer og døre i høj kvalitet

Er det blevet tid til udskiftning af vinduer eller døre? Hos Tømrerfirmaet JM i Odense N tilbyder vi udskiftning af døre og vinduer for private og erhverv. Vi har kunder i blandt andet Næsby og Otterup samt på resten af Fyn, men vi kommer også mange andre steder for at udføre tømrerarbejde i høj kvalitet.

Miljøvenlige og funktionelle vindueselementer

Vi udfører både store og små tømreropgaver såsom reparation og restaurering af gamle vindueselementer samt udskiftning af ruder. Ofte kan det dog bedre svare sig med udskiftning af vinduer.

Der er mange fordele at opnå ved at skifte de gamle vinduer ud med lavenergiruder, da varmen holdes inde, og dermed reducerer du din varmeregning, hvilket samtidig skønner miljøet. Lavenergiruder tillader også, at solvarmen trænger ind i rummet. Du slipper med andre ord for kuldebroer, varmespild og et dårligt indeklima ved udskiftning af vinduer.

Ud over montering af vinduer tilbyder vi også montering af døre, og det kan være indvendige døre, eller det kan være udvendige døre såsom hoveddør, bryggersdør og havedør. Vi har altid fokus på godt håndværk og god kvalitet. Samtidig kan du forvente en god service og en professionel rådgivning.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores priser på udskiftning af vinduer afhænger af flere forskellige faktorer, herunder blandt andet hvor mange vinduer der skal udskiftes, hvilket materiale de skal være fremstillet i, og om du har nogle specifikke ønsker i forhold til producenten.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på nye vinduer

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og/eller døre, så hører vi meget gerne fra dig.

Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi taler om mulighederne. Ofte kan vi finde en billig løsning på dine nye vinduer, og på baggrund af besigtigelsen og dine ønsker udarbejder vi efterfølgende et uforpligtende tilbud med en god pris.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 61 66 18 19 (Daniel) eller 31 34 78 87 (Ole), men du kan også skrive til vores e-mail dm@tfjm.dk eller oj@tfjm.dk, hvis det passer dig bedre. 

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Få et gratis tilbud ​

på udskiftning af vinduer og døre​

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af opgaven og vi vender tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud, hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt Daniel

Telefon: 61 66 18 19
E-mail: dm@tfjm.dk

Kontakt Ole

Telefon: 31 34 78 87

E-mail: oj@tfjm.dk

CVR: 40404260